Mağaza isimlerine tıklayarak yalnızca ilgili mağaza hakkındaki mesajları görüntüleyebilirsiniz
Tüm Mağazalar(5.916) 1dunya.com(5) acmakyok.com(2) Adresime Gelsin(4) Aksaray İletişim(18) Aktifreyon(1) AlalımBakalım(49) alisveris.com(54) alisverisium(15) alisverissemti.com(4) alisverisyap.com(25) AltiviShop(21) ankastrelife.com(3) Anti Fiyat(16) Arçelik Bayisi(2) Arena Shop(7) arzustore.com(7) Atek Bilgisayar(5) Avantajdeposu(8) Avrupa Bilişim(56) Avrupatr.com(2) Aynıgünkargo(11) baknelervar.com(7) Batan Gemi(1) Bebekdepo(2) bedavacım.com(9) BedavaShop(1) bekoyetkilisatici.com(1) BenimdeOlmali(1) Benimevim(11) benimsepetim.com(4) beyazesyaciniz.com(2) Beyazesyam.com(37) beyazesyamerkezi(9) Beyazstore.com(5) Bidolu(119) BilgeStore(3) bilgisayaralisveris.com(14) Bilisimport(7) Binbirçeşit(19) BirBilgisayarAl.com(4) Birebir.com(2) birnumaram.com(56) Birtepe.com(1) Bizdehesapli(31) BizeGelin.com(3) BorcumOlsun(12) BT Market(8) buduro.com(1) Bufiyattayok(4) Büroteknik(75) Cazip Alışveriş(2) Cep Paket(20) Ceptikla.com(10) Chedmarket(2) CicekSepeti.com(5) ÇarşıBurada(1) Darty.com.tr(28) Data(1) denkelshop(2) Depomda.com(1) depomepo(1) Deppo(25) Deveyuku(140) Dijitall.com(72) Dubai Bilişim(22) dukkan.com.tr(9) Dukkan360(50) Duru Elektronik(3) E-Bebek.com(2) Efirsatci.com(1) Ekoal.com(1) Ekocebim(23) Ekonomikticaret(39) EkonomikÜrünler(4) Ekopasaj(11) Eksa(7) Eksen Bilgisayar(11) eksikalma.com(1) ElektronikSepet(2) Emall(11) enhesapliyiz.com(35) enkolay.com.tr(10) Enucuzbulal(1) Enucuzcep.com(2) Enucuzfiyat.biz(3) enucuzual.com(7) enuygunfiyatgarantisi(2) Eren Pazar(2) Ereyon(157) esepet.com.tr(7) Estore(50) evconsept.com(4) EvdekiMarketim(3) Evimin Eşyası(1) evimizinherseyi.com(1) extrasatis(2) ezio.com.tr(3) Farmasanal(3) fotografium(11) GalaksiAVM(2) GarantiCenter.com(3) gedikgross.com(50) gelsene.com(19) Genpatech.com(7) gitmedenal.com(1) Gold(1) Gold Bilgisayar(18) guzelevim.com.tr(34) Güvenli Ticaret(18) hemdebufiyata(250) hemensatinal.com(2) Hepsi Sony(3) Hepsiburada(313) Hepsikamera.com(2) Hepsinden Al(3) HepsiVitrinde(1) Hesapyeri(1) HızlıAl.com(250) Hipernex(23) hiperucuz.com(37) HizliShop.com(11) Ideefixe(29) İdeal Eşya(2) İkiTıkla(1) İlke Bebe(1) incehesap.com(68) İndirimmania(29) indirimshop(2) İstanbul Bilişim(134) İstanbul Toptan(9) İsteevinegelsin(56) istegelsin.com(16) İzmir Market(1) Jticaret(5) Kalede.com(8) Kangurum(10) Kapı Teslim(24) kapimateslim.com(1) KesintisizTicaret.com(1) Klas Foto(1) KolayBay(5) KolayEsyam.com(14) Kombi Gaz(1) Kombici.com.tr(1) KoySepete(149) Kozalak(1) kubbana.com(3) Makdis.com(8) Markomshop.com(1) Mavi Bilgisayar(9) mavikiraz(1) maxireyon.com(1) MedikalAl(1) Megasayfa.com(8) mormani.com(13) Moysis.com(5) myshop(19) NakitShop.com(37) Nasa Bilgisayar(2) Nealsak.com(4) Nebbu(6) Neistesenvar(7) Netsiparis.com(32) netteenucuz.com(11) nettemarket.com(1) Nettenalırım(1) Netteucuzluk(1) netvitrinim.com(1) ngstores.com(4) Novabazar.com(21) Novabilgisayar(2) Oktay Dtm(2) OlmayanlarBurada(2) Otuz.com(3) Paketlet.com(2) Pazaraktif(5) Pcdepo(34) Pinti.com.tr(16) Piyasam(5) Planet Bilgisayar(1) Pratik Çarşı(7) PratikEv(114) Pratiksiparis.com(3) PRCMarket(2) Quelle(1) Rakipsizfiyat.com(9) Sadecehersey(7) SadeceNotebook(13) Sağlık Home(3) SahilStore(1) Samsung Evi(2) sanalbayim(16) SanalFırsat(5) Sanalmagaza(4) Sanalmarketim(10) sanalreyonum.com(1.063) Sanalsepet(3) secsende.com(1) SefaSepeti(47) Sepeet(3) Setelem(12) sevseval.com(5) Shobbo(234) Shop Manya(18) Siberstore(5) SiemensBayisi.com(2) Sihirlikazan(12) Sintech Telecom(1) Siparis.com.tr(1) StokBurada.com(7) StokluMarket(1) Stoktanal.com(2) Şimdial.com(10) takipet.com(4) TekÇarşı(35) Teketek.com(8) Tekmarshop(4) Teknodijital.com(2) Teknofırsat(2) Teknoloji Alanı(2) Teknoloji Ankara(6) Teknoloji Kazanı(1) Teknoloji Mağazası(4) Teknolojix(25) Teknomarketim(9) Teknosa(8) TeknoSepet(11) Tektoptan(2) Tekzen(1) Teleplus.com.tr(10) TemizMarket(3) Ticaret Merkezi(4) Trdükkan(21) tümev(1) TVT(1) Ucuz Beyaz Eşya(1) ucuzagel.com(1) ucuzkolik.com(7) Ucuzlukburda(2) Ucuznevarsa.com(2) Ucuztelefoncu(3) Ucuzuburada(4) Uygunolur.com(2) ÜrünLand.com(17) ÜrünMania(1) Vatan Bilgisayar(6) vipfiyat.com(3) Webdenal.com (61) webdenbul(150) Webdensiparis(15) Weblebi.com(197) WebVitrini.com(13) Yenileevini(1) Yeterkiiste(5) Yok Yok Burada(1)
Webdenal.com Mağaza Kartı'nda
bu mağaza ile ilgili detaylı bilgi bulabilirsiniz
Bu konuda söyleyecek sözünüz mü var? Siz de mesaj gönderin.

Dün annemin doğum günüydü. Telefon almaya karar verdim ve 4 gün önce sipariş verdim. Tabi ki korkularım vardı. Aynı sizler gibi bir çok mağazaya yönelik olumlu olumsuz yorumları inceledim siparişi vermeden önce. Daha sonra buradan sipariş verdim. Siparişi verdikten sonra baktım tedarik sürecinde yazıyor. Dedim tamam illa bir sorun veya aksama çıkar bir gün bekledim yok, 2. gün yok. Sonraki gün te ... Devamı

09.05.2012 Çarşamba gece 23.30 da verdiğim Fissler Vitavit Comfort düdüklü tencere ve Moulinex doğrayıcı Cuma sabahı 11.00 de elimde idi. Ürünler kullanım klavuzları faturası ile birlikte eksiksizdi. Ürünleri daha ucuz olduğu için başka bir siteden almak istemiştim ama o site hakkında burada okuduğum çok sayıdaki olumsuz yorum üzerine ve webdenal sitesi hakkındaki az olumsuz mesaj üzerine biraz d ... Devamı

Sabah ürünün stoklarda olduğunu öğrendikten sonra 11:37'de Asus TF-101 Tablet PC siparişi verdim ve kargoya verilmemesini, akşam elden teslim alacağımı, acelem olduğunu söyledim. Metrocity'nin arkasındaki yerlerinde siparişimi bana hemen temin ettiler. Alıp eve gitmeye koyuldum. Açıp kontrol edeyim derken ne göreyim. Açılmış bir ürün, ekran çizikler ve parmak izleriyle dolu. Bir de içinde başka b ... Devamı
Müşterimizin aktarmış olduğu sorun tarafımızdan kendisine teknik servise gönderilmek üzere ayrılmış olan bir ürünün hatayla teslim edilmiş olmasından kaynaklanmıştır. Kendisinden bu konuyla ilgili özür dilenmiş ve yaşamış olduğu mağduriyeti gidermek amaçlı indirim tanımlanmıştır. Benzer sorunların yaşanmaması adına sistemimizden gerekli düzeltmeler gerçekleştirilmiştir. Bir kez daha kendisinden b ... Devamı

03.05.2012 de Logitech kablosuz hoparlör adaptörü aldım. İnternetteki en uygun fiyat bu sitedeydi. Ürünü Perşembe günü sipariş verdim. Cuma günü kargoya verildi. Cumartesi sabah 11.00' da elimdeydi. İlk defa alışveriş yaptım bu siteden. Gayet memnun kaldım. Teşekkürler.

06 Nisan 2012 akşam üzeri bu siteye ram siparişi verdim. Siparişim aynı gün kargoya verilerek ertesi gün öğlen elime ulaştı. Teşekkürler Webdenal.com

Bu siteden ilk kez alışveriş yaptım. Başlangıçta oldukça tedirgindim. Çünkü 1400 TL değerinde bir ürün alıyordum. Ama hiç de korktuğum gibi çıkmadı. Telefon bile etmeden siparişimi verdiğim halde ürünün her aşamasında maille bilgilendirildim. Ürün 5 gün sonra elime geçti. Yani alışverişten memnun kaldım. Teşekkürler. (Umarım makinede sorun çıkmaz yani az da olsa tedirginlik devam ediyor)

Tek kelimeyle mükemmel Samsung Maldives 12 btu klimayı Türkiye de hangi site varsa baktım sadece Webdenal sitesinde Hülya Hanım aracılığıyla buldum. İnanın konuştukları her kelime günü gününe tuttu. Makinem kargoya hazırlanır iken bile beni arayıp bildirdiler. Düşünmeden güvenebileceğiniz bir site ve istediğim cihaz gününden önce elime geçti gayet sağlam bir şekilde. İsteklerinizin tam karşılığı ... Devamı

1 yıldır bu siteden başka bir siteyle alışveriş yapmadım. 3.000 TL lik bir laptoptan tutun 30 Liralık bir cihaza kadar her şeyi satın aldım. Laptop 2 hafta sonra arıza verdi ve ürünü iade etmemde hiç sorun çıkarmadılar. Benimle görüşürlerken tek müşterileri benmişim gibi hissettirdiler. O kadar güven vericilerdi ki benimle telefonda konuşan insanlarla gidip yüz yüze de görüşebildim. Bilgisayarın ... Devamı

Yolladıkları Codegen MX500 Power Supply hiç çalışmadı. Yani bilgisayara falan taktığımda bozulmadı, anlayacağınız hiç çalışmadı. Dolayısıyla arızalı ürün yollamışlar.İade etmek istedim, arıza formu onaylattılar. Her neyse onu da onaylayıp yolladım cihazı. Ama ertesi gün bana yenisini yollamaları gerekirken temin ettikleri firmadan haber beklediklerini, bunun da 10 gün sürebileceğini söylediler. ... Devamı
1 haftada yollayacaklarını söyledir 10 gün oldu hala yok. Bakalım nereye gidecek bu iş.

15.02.2012 tarihinde 999177902 nolu siparişim olan Moser marka saç kesme makinasını sorunsuz teslim aldım. Dedikleri günden önce kargom geldi. Orjinal kutusunda faturalı garanti belgeli açılmamış olarak aldım. Webdenal ile daha önce de bir laptop almıştım. O da sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Aklınızda zerre şüphe almadan alışveriş yapacağınız bir firma teşekürler.

8 Şubatta verdiğim Sandisk marka sd kart siparişi, ertesi gün kargolandı. 10 Şubat Cuma günü de elime ulaştı. Teşekkürler.

Siparişi Cumartesi verdim, Pazartesi kargoya verdiler. Salı günü öğlen ürün elime ulaştı. Bu 2. siparişimdi. Gerçekten çok memnun kaldım. Teşekkürler Webdenal.com.
Ben de hafıza kartı siparişinde bulundum 16 Gb cep telefonu için. Yanlışlıkla fotoğraf makinesi uyumlu hafiza kartı sipariş ettim. Bayan elaman aradı: ' Bu hafıza kartı cep tlf için uyumlu değil. Paranızı kredi kartınıza iade ediyoruz ' dedi. 1 saat aradan sonra siparişi kargoya vermişler. Hem de yanlış sipariş.
Müşterimizin hafıza kartı stoktan kargoya verildiği için hızlı kargo kapsamında yollanmış. Ancak aksaklık farkedilince siparişi kendisine ulaşmadan kargodan geri çekilmiştir.

Solar klavye aldım. İçinden garanti belgesi çıkmadı. Gerekli dedim, lütfen gönderin diye. Tamam bakalım, soruşturalım dediler. Sonra yine sordum. Yine aynı cevap 3 ay geçti. Şimdi ürün bozulsa nasıl tamir ettireceğim. Garanti belgesi olmayan ürünü satmanız yasal değil. Bu siteyi tavsiye etmiyorum.

2 adet modem ve 1 adet hoparlörden oluşan siparişim bir gün sonra elime geçti. 2008 yılından beri 7 adet siparişim olmuş. Hepsinde de "siparisi ver - saat uygun ise aynı gün, değilse ertesi iş günü kargolansın - bir gün sonra eline geçsin" seklindeki ideal e-ticaret sürecini işleten bir mağaza webdenal.com.
"Faturası basıldı, kargoya hazırlanıyor, tahmini kargo tarihi: 13 Ocak Cuma" detayında ... Devamı

Webdenal.com'u gerçekten tebrik ediyorum. Alış-veriş öncesi sorduğum bütün sorulara müşteri hizmetleri gayet hızlı geri dönüş yaptılar ve de siparişimi vaadettikleri günde kargoladılar.

Siparişimi vermeden önce firmayı aradım ürünün ellerinde olup olmadığını ısrarla sordum. Var hemen kargoya verilir dediler. Siparişimi verdim kredi kartından geçtim. Bu gün beni arayıp ürünün ellerinde olmadığını Salı günü kargoya verebileceklerini söylediler. Bu ne ciddiyetsizlik o ürün benim için çok önemli idi beni mağdur ettiler. Bende karşı tarafa söz vermiştim. Çok mahçup oldum. Şiddetle kı ... Devamı
Müşterimizin aktardığı sorun doğru. Ancak müşterimizin stok sorduğu sırada toptancı stoklarında 2 adet mevcut olan ürün sipariş onaylandığı sırada tükenmiş durumda ve en erken tekrar Salı günü stoklara girebiliyordu. Müşterimizle telefonla konuşup derhal para iade işlemini gerçekleştirdik. 2008 yılından bu yana müşterimizin bizde ki 6. siparişi ve bir tek maalesef bu siparişinde böyle bir sorun y ... Devamı
İlgili siteden harici bir harddisk almıştım kısa bir süre önce. Dente Zippy 500GB Ext Back-up Gümüş. Ürünü aldıktan sonra (laptop) bilgisayarıma taktım. İçine video attım ve videoyu oynatmak istedim. Bilgisayarım dondu. Bilgisayarımı kapatıp açtım tekrar denedim. Yine dondu bilgisayar. Bilgisayarımı tekrar kapattım. Açmak istedim açılmadı bilgisayarım. Defalarca denedim ancak açılmadı. Servisi ar ... Devamı
Size karşı sorumlu olan ürün firmasıdır.
Yaptığım alışverişlerin tümünde çok memnun kaldım. Adı çok duyulan firmalardan çok daha iyiler.
Merhaba bu mağazadan ilk alışverişimi yapmış bulunmaktayım. Ürün aynı gün tedarik edilip yine o gün kargoya verildi. Hiç bir sorun yaşamadım, alışveriş yapmak isteyenlere tavsiye ederim.
Cuma günü akşama doğru sipariş verdim. Pazartesi günü kargoya verdiler. Ürünü tedarikçiden almalarına rağmen gayet hızlıydılar. Salı günü ürünümü teslim aldım. Ekrandan canlı destek sağlamaları çok hoşuma gitti. Genellikle hep şu bildik internet sitesini kullanıyordum, ama artık onun diğer alışveriş siteleriyle olan fiyat farkı çok açıldı. Webdenal'ı ilk defa kullandım, ama doğrusu çok güven verd ... Devamı
23.09.2011 (bugün) günü webdenal sitesinden ASHTON AB2 BAS GİTAR SETİ siparişi verdim, yaklaşık 2 saat sonra Ferhat Bey beni arayarak stoklarında bu ürünün tükendiğini onun yerine Cort AB4 TR Action Bas Gitar + Cort 15Watt Amplifikatör + kılıf, pena v.s. leri yollasalar kabul eder miyim diye sordu.Uça uça kabul ettim çünkü param yetmediği için ASHTON adlı markayı alıyordum, CORT ise bir efsane :) ... Devamı
ilk defa alış veriş yapıcaktım ve emin değildim. yorumlarda genelde olumlu şeyler okudum ve KINGSTON 6GB DDR3 HYPERX 1600MHZ CL9 (3*2GB)XMP'i sipariş verdim. kısa sürede elime ulaştı. teşekkürler...
Siparişi verdikten 20 saat sonra elimde ürün elimdeydi. Çok uygun fiyata kaliteli bir ürün aldım. Akakçe ve webdenal.com, ikisi de çok iyi :)
yıllardır webdenal ile alışverişlerim olmuştur. bunların tamamında memnun kaldım. Fiyatlar, müşteri hizmetleri, kargolama hepside çok iyi. okulumuza KDV indirimli ürünler aldık çok yardımcı oldular. Bizlere bu güveni veren tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum
Ana Sayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Forum | Hakkımızda | İletişim | Reklam | Güvenli Alışveriş İpuçları | About Us İş Ortaklığı Girişi | Mağaza Başvuru
Bu internet sitesinin kullanıcıları akakce.com Kullanım Sözleşmesi ve Güvenlik ve Gizlilik Politikası'nı kabul etmiş sayılırlar.
© 2000-2012 akakce.com
Fiyat arama motoru - İnternet alışveriş rehberi
Bütün hakları saklıdır.
akakce.com tüketiciler için ücretsiz bir bilgi servisidir. Alışveriş öncesi sipariş edilecek ürünle ilgili geçerli bilgi her zaman için ilgili mağazanın web sitesinden alınmalıdır. akakce.com'da verilen bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden veya bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemler sonucu meydana gelebilecek her türlü maddi ve manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı akakce.com sorumlu tutulamaz.
akakce.com'da yer alan bütün marka ve isimlerin hakları ilgili firmalara aittir.